Orkaitėje kepta višta

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Orkaitėje kepta višta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Višta, 1 vienetas
Sviestas, 40 gramų
Pomidorų padažas, 50 gramų
Grietinė, 0.5 stiklinės
Krienai, tarkuoti, 1 šaukštas
Razinos, 30 gramų
Druska, truputį
Cukrus, truputį
Citrinų sultys, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėjame vištą, nupjauname kaklą ir sparnus, perpjauname pusiau, įtriname druska, pašlakstome citrinos sultimis ir palaikome 1 val. Vėliau palaistome sviestu ir kepame orkaitėje. Pusiau iškepusią vištą apliejame pomidorų padažu,  netrukus užpilame ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiame su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
a,
2010-07-28 18:39
o kas i google idejo,nepaklausei??? Receptus kazkada is knygu rasydavom,ir pagal juos gamindavom...o dabar is tokiu internetiniu svetainiu renkam ir gaminam, tad koks skirtumas,is kur paimtas receptas? ATSAKYTI
s
2010-07-15 10:30
Vogtas ir receptas ir foto is google paimta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital