Orkaitėje kepta sprandinė su garstyčių marinatu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Orkaitėje kepta sprandinė su garstyčių marinatu
Orkaitėje kepta sprandinė su garstyčių marinatu
Orkaitėje kepta sprandinė su garstyčių marinatu
Autorius apie receptą: Minkšta ir sultinga kiaulienos sprandinė, kepta orkaitėje. Taip galima kepti ir kumpį, bet man visgi skaniausia sprandinė. Būtent ją ir rekomenduoju rinktis. Minkšta ir sultinga kiaulienos sprandinė, kepta orkaitėje. Taip galima kepti ir kumpį, bet man visgi skaniausia sprandinė. Būtent ją ir rekomenduoju rinktis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
200 gramų graikiško jogurto
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais. sumaišome su jogurtu, garstyčiomis, druska ir pipirais.
2.
Marinatu įtriname mėsą. Paliekame marinuotis. Aš per naktį palaikau šaldytuve.
3.
Mėsą dedame į kepimo rankovę. Užrišame ar užsegame galus.
4.
Kepame iš anksto iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 val. Išimame iš kepimo rankovės ir paliekame 10 minučių pastovėti.
5.
Iškepusią sprandinę pabarstome smulkintais krapais. Valgome su mėgstamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital