Orkaitėje kepta lašišos filė

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Orkaitėje kepta lašišos filė
Autorius apie receptą: Labai gardus ir sveikas patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite. Labai gardus ir sveikas patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai lašišų filė su oda (kepsnių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Marinatui:
3 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
Garnyrui:
1 pundelis smidrų
300 gramų bulguras (virto)
1 šaukštelis ciberžolės
pagal poreikį alyvuogių aliejaus (smidrams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Marinatui į dubenėlį dedame medų, pilame citrinos sultis, alyvuogių aliejų, išspaustą česnaką ir viską gerai išmaišome.
2.
Smidrus nuplauname, nusausiname, nupjauname sumedėjusią dalį.
3.
Lašišos filė gabaliukus iš abiejų pusių apibarstome druska, pipirais ir aptepame marinatu ir sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Likusį marinatą pilame ant lašišos filė gabaliukų. Šalia dedame smidrus, apšlakstome juos alyvuogių aliejumi, apibarstome druska ir trupučiu pipirų, rankomis pavartome, kad prieskoniai ir aliejus pasiskirstytų tolygiai. Paliekame 10 min pasimarinuoti.
4.
Kepame iki 210 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių (priklausomai nuo lašišos gabaliukų dydžio ir storio).
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital