Orkaitėje kepta lašiša su moliūgu

AUTORIUS:
Gabrielė Būtėnaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Orkaitėje kepta lašiša su moliūgu
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiamas, skanus, sotus ir spalvingas patiekalas tingiems rudenio pietums! Labai greitai paruošiamas, skanus, sotus ir spalvingas patiekalas tingiems rudenio pietums! Gabrielė Būtėnaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai lašišos pjausnių
500 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
3 šakelės rozmarino
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį prieskonių žuviai (mėgstamų, be druskos)
Patiekiant:
šiek tiek citrinų sulčių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lašišos pjausnius užmarinuojame su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir mėgstamais prieskoniais. Dedame nakčiai į šaldytuvą.
2.
Moliūgą paraikome didelėmis skiltelėmis, dedame ant kepimo popieriaus ištiestos skardos, patepame aliejumi ir pabarstome prieskoniais bei druska.
3.
Tarp moliūgo skiltelių dedame lašišos pjausnius, pabarstome juos druska ir įsmeigiame kelias rozmarino šakeles.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje ir kepame apie 30 min arba tol, kol lašišos pjausniai gražiai apskrus.
5.
Prieš patiekiant, rekomenduoju pašlakstyti šviežios citrinos sultimis. Skanaus!
AUTORIUS: Gabrielė Būtėnaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital