Orkaitėje kepta lašiša su apelsinais ir persiladu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Orkaitėje kepta lašiša su apelsinais ir persiladu
Autorius apie receptą: Paprastas ir skanus lašišos patiekalas tik iš trijų ingredientų. Ruošiant šį patiekalą galite naudoti tiek lašišos gabalėlius, tiek filė. Patiekite su aitriųjų Paprastas ir skanus lašišos patiekalas tik iš trijų ingredientų. Ruošiant šį patiekalą galite naudoti tiek lašišos gabalėlius, tiek filė. Patiekite su aitriųjų paprikų ir apelsinų padažu. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
700 gramų lašišų filė su oda
1 vienetas apelsinas
1 šaukštas persilado prieskonių (naudojome Santa Maria)
Padažui:
200 mililitrų grietinės
1 vienetas apelsinas
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai prieskonių mišinys su aitriosiomis paprikomis (naudojome Santa Maria)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C.
2.
Sudėkite lašišą į karščiui atsparų indą ir užberkite persilado.
3.
Apelsiną supjaustykite plonais griežinėliais ir uždėkite ant lašišos. Kepkite orkaitėje apie 25 minutes, kol lašiša bus iškepusi.
4.
Gaminame padažą. Apelsiną nuplaukite ir smulkia tarka nutarkuokite žievelę. Sumaišykite visus ingredientus. Geras padažas – garantuotas.
Patarimai:
Geriausia patiekti su virtomis bulvėmis ir citrusinių vaisių salotomis su lapiniais kopūstais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital