Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaulienos kauliukai su mėsa
3 bulvės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
3 v. š. majonezo
1 v. š. garstyčių
5 skiltelės česnako
malti juodieji pipirai
druska
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenyje sumaišome majonezą, knorr sultinį (100 ml šilto vandens), garstyčias, išspaustą česnaką, pipirus ir druską.
Gautu mišiniu įtriname kiaulieną ir paliekame bent 3 val., kad mėsa išsimarinuotų.
Bulves nuskutame ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
Kepimo skardą išklojame folija, patepame aliejumi ir sudedame ant jos išmarinuotą kiaulieną ir bulves.
Bulves apibarstome druska ir apšlakstome aliejumi.
Kepame apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.