Orkaitėje kepta avižinė pusryčių košė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Orkaitėje kepta avižinė pusryčių košė
Autorius apie receptą: Šią košę labai skanu ragauti tiek pusryčių, tiek pietų metu. Sotu ir nesunku paruošti. Naudojau 12-13 cm skersmens kepimo dubenėlį. Šią košę labai skanu ragauti tiek pusryčių, tiek pietų metu. Sotu ir nesunku paruošti. Naudojau 12-13 cm skersmens kepimo dubenėlį. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 mililitrų   pieno  (naudojau migdolinį)
100 gramų   jogurto, vanilinio
1 sauja   aviečių
65 gramai   bananų
40 gramų   avižinių dribsnių
10 gramų   vanilinio pudingo  (be cukraus, milteliais)
1 šaukštelis   žemės riešutų sviesto  (+ dar šiek tiek pagardinti papildomai)
1 šaukštelis   kakavos  (nesaldintos)
1 šaukštelis   kepimo miltelių  (nubraukto)
1 šaukštelis   vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį berkite avižinius dribsnius ir susmulkinkite maisto smulkintuvu.
2.
Bananą sutrinkite šakute, sudėkite į dubenį su avižiniais dribsniais. Berkite kakavą, dėkite žemės riešutų sviestą, berkite pudingo miltelius, kepimo miltelius ir pilkite pieną. Viską gerai išmaišykite ir supilkite į dubenėlį, su kuriuo galima kepti orkaitėje. Tuomet sudėkite jogurtą ir dantų krapštuku paskirstykite per visą indą. Sudėkite avietes ir įspauskite.
3.
Kepkite įkaitintoje iki 180°C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
4.
Iškepus ant viršaus galite dar uždėti riešutų sviesto.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital