Oriniai eklerai su kremu

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Oriniai eklerai su kremu
Oriniai eklerai su kremu
Oriniai eklerai su kremu
Oriniai eklerai su kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Plikytai tešlai:
1 stiklinė vandens
125 g margarino
1 stiklinė miltų
1 žiupsnelis druskos
5 – 6 kiaušiniai
Kremui:
3 saldūs varškės sūreliai
100 g sviesto
0,5 indelio kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išeina maždaug 55 vidutinio dydžio eklerai. P.S. turiu tris eklerų recepto variantus, plikytos tešlos receptas beveik tas pats, tik skiriasi įdarai, bet apie tai toliau.
Kitas kremo variantas:
1 stiklinė grietinėlės
5 kiaušinių tryniai
0,5 šaukštelio vanilino
1 šaukštelis cukraus
200 g persikų
200 g vynuogių
100 g kriaušių
1 šaukštelis želatinos
0,5 stiklinės vaisių sulčių Šis kremas gaminamas taip: Grietinėlės, trynių, cukraus ir vanilino mišinį kaitinti vandens vonelėje, kol masė sutirštėja.
Susmulkintus vaisius pamirkyti vaisių sulčių drebučiuose ir apdėti kremą. Plikytos tešlos gaminimas:
Puode užvirinamas vanduo su druska, sudedamas margarinas, verdama nuolat maišant kol jis ištirpsta. Tada suberiami miltai ir plakama plakikliu kol tešla atlimpa nuo puodo sienelių. Puodas nuimamas nuo ugnies, įstatomas į šaltą vandenį ir nuolat plakant paeiliui mušami kiaušiniai. PATARIMAS: jei įmušus kiaušinį plaksite 1 – 2 min. nenustojant plakti, tešla bus puresnė.  Iš tešlos ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos su šaukštu arba konditeriniu švirkštu ar maišeliu formuojami eklerai. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 – 30 min. kol dailiai parunda. DĖMESIO: pirmąsias 20 min., neatidarykite orkaitės, antraip eklerai sukris. Paruoškite kremą:
Sūrelius, kondensuotą pieną ir sviestą išsukite iki vientisos masės. Pyragėlių viršų nupjaukite arba įpjaukite šoną ir į vidų įkrėskite kremo, uždėkite viršūnėlę.
Apibarstykite milteliniu cukrumi ir gardžiuokitės ! Tiks ir išrankiausiam svečiui pavaišinti ir šeimynai pasmaguriauti.
AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
dėl stiklinės
2015-01-12 23:39
Kai rašo stiklinė, dažniausiai turi omeny 200 ml. O jei 250, tai receptuose vadinasi puodelis ATSAKYTI
Asta
2014-03-23 23:46
o stikline kokio dydzio kazin? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital