Šokoladinis tortas su oreo sausainiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Autorius apie receptą: Oreo sausainiai yra labai populiarūs ir skan0s, visi juos žino ir visi juos mėgsta. Bet ar bandėte pagaminti šių sausainių skonio tortuką? Oreo sausainiai yra labai populiarūs ir skan0s, visi juos žino ir visi juos mėgsta. Bet ar bandėte pagaminti šių sausainių skonio tortuką? MyCulinaryCorner
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
180 gramų miltų
160 mililitrų vandens (karšto)
150 mililitrų pieno
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
80 mililitrų aliejaus
60 gramų kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
8 vienetai oreo sausainių
130 gramų sviesto
100 gramų cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pyrago pagrindui sumaišykite miltus su kakava, kepimo milteliais, cukrumi. Įpilkite aliejų, pieną, įdėkite kiaušinius ir viską gerai sumaišykite. Į tešlą įpilkite karštą vandenį, atsargiai sumaišykite.
2.
Atskirtus nuo kremo sausainius susmulkinkite (pažiūrėkite žemiau esantį video receptą, kaip tai atlikti). Sausainių trupinius pridėkite prie tešlos. Tešlą padalinkite į dvi dalis. Kiekvieną pagrindą kepkite kepimo formoje (video recepte naudojame 18 cm skersmens formą), 180 C laipsnių temperatūroje, apie 30 minučių.
3.
Pyrago kremui elektriniu maišytuvu suplakite sviestą kartu su cukraus pudra. Pridėkite anksčiau atskirtą nuo sausainių kremą ir Mascarpone sūrį. Viską kartu sumaišykite elektriniu maišytuvu.
4.
Ant vieno pagrindo tepkite kremo, dėkite antrą, tepkite likusį kremą. Galima papuošti sausainių trupiniais ir sausainiais.
5.
Dėkite į šaldytuvą sustingti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
ieva
2024-01-11 18:26
gal galėtumėte pasakyti kokį alieju reiktu naudoti? ATSAKYTI
Leonora
2022-01-11 13:03
Gal galėtumėte patikslinti, kokio karščio turi būti vanduo? ATSAKYTI
Simona
2022-01-11 13:20
Karštas, bet ne verdantis - užviręs ir minutėlę pastovėjęs :) ATSAKYTI
Leonora
2022-01-12 18:00
Ačiū ATSAKYTI
Gitana
2020-09-03 15:45
Išbandžiau. Kremas tobulas. Biskvitas nepavyko. Nors ne pirmą šokoladinį kepu. Šiandien bandysiu antrą kartą, bet vietoj kepimo miltelių dėsiu gesintą sodą. Pirmąjį bandymą vertinu 7-8balais ATSAKYTI
Anonimas
2019-02-11 22:56
Sveiki. Ar būtų galima dėti 250g. maskarponės sūrio ir 250g. grietinėlės? Vietoj 500g. maskarponės ATSAKYTI
Ieva
2019-02-12 10:20
Grietinėlė, net ir plakta, neatlaikys tokio svorio :) Geriau keiskite varške. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital