Omleto vyniotinis su ZIGMO silke ir kreminiu sūreliu

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Omleto vyniotinis su ZIGMO silke ir kreminiu sūreliu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaušinių
60 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
3 šaukštai pieno
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 pundelis žalumynų (laiškiniai svogūnai, gražgarstės, sultenės)
Įdarui:
250 gramų kreminio sūrio
240 gramų silkių filė (naudojome ZIGMO klasikinę aliejuje)
1 pundelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakite su pienu, trupučiu druskos ir pipirų. Įmaišykite į plakinį kietąjį sūrį, sukapotas petražoles.
2.
Įkaitinkite keptuvėje trečdalį aliejaus, įpilkite trečdalį plakinio. Kepkite, kol sutvirtės, tada apverskite ir dar truputį pakepkite. Perkelkite omletą į lėkštę. Tą patį padarykite su likusiu aliejumi ir plakiniu.
3.
Kreminį sūrį užtepkite ant omletų. Ant kiekvieno aptepto omleto krašto uždėkite po 1-0,5 silkių filė ir suvyniokite lyg vyniotinius, tada supjaustykite juos maždaug 3 cm storio griežinėliais. Ragaukite su žalumynais.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital