Omleto suktinukai su paukštiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Omleto suktinukai su paukštiena
Omleto suktinukai su paukštiena
Omleto suktinukai su paukštiena
Omleto suktinukai su paukštiena
Autorius apie receptą: Dalinuosi pusryčių idėja, kuri patinka mano šeimai, draugams, o šiandieną ir uošvis įvertino puikiai. Dalinuosi pusryčių idėja, kuri patinka mano šeimai, draugams, o šiandieną ir uošvis įvertino puikiai. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
150 gramų karštai rūkyta antienos filė
20 gramų sviesto
8 vienetai česnakų laiškų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 160 C.
2.
Negilios kepimo skardos dugną ištieskite kepimo popieriumi.
3.
Kiaušinius kartu su druska ir maltais pipirais išplakite plakikliu, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite. Pilkite kiaušinių masę į skardą ir kepkite apie 10 min., kol omletas iškeps.
4.
Iškepusį omletą išverskite ant medinės lentelės. Su apvalia stiklinaite išspauskite omleto skrituliukus.
5.
Antienos filė supjaustykite plonais šiaudeliais. Dėkite po kelis antienos filė šiaudelius ant omleto ir suriškite su česnako laišku. Skanaus, besimėgaujant prabangiais pusryčiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital