Omletas su tunu ir pomidorais pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Omletas su tunu ir pomidorais pagal Gian Luca Demarco
Omletas su tunu ir pomidorais pagal Gian Luca Demarco
Omletas su tunu ir pomidorais pagal Gian Luca Demarco
Omletas su tunu ir pomidorais pagal Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų kiaušinių
160 gramų tuno (skardinės „Rio Mare“ tunų alyvuogių aliejuje)
100 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
10 vienetų vyšninių pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
20 gramų salotų mišinio
20 gramų sultenių
šiek tiek balzaminio acto
šiek tiek alyvuogių aliejaus (aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenyje išplakite kiaušinius ir parmezano sūrį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
2.
Į keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir lengvai įkaitinkite. Tuomet į keptuvę supilkite plaktų kiaušinių mišinį. Kepkite žemoje temperatūroje apie 8 minutes nemaišydami, kartais lengvai pajudindami keptuvę. Kai apačia apskrus, atsargiai apverskite ir kepkite dar apie 8 minutes. Baigus kepti omletui, jį išimkite ir įdėkite į lėkštę.
3.
Kitame dubenyje paruoškite salotas: sumaišykite salotų mišinį, sultenes, įdėkite per pusę perpjautus pomidorus. Pabarstykite druska ir pipirais, įpilkite aliejaus iš tunų skardinės ir viską išmaišykite.
4.
Ant omleto sudėkite paruoštas salotas, tunų gabaliukus ir apšlakstykite balzaminiu actu. Bon appetit!
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital