Omletas su obuoliais

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Omletas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Obuolių sluoksniui:
0,5 kg obuolių,
2 šaukšteliai cukraus,
truputis tarkuotos citrinos žievelės.
Omleto masei:

4 kiaušiniai,
75 g cukraus,
40 g migdolų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obulius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, supjaustome skiltelėmis, įberiame cukraus bei tarkuotos citrinos žievelės. Troškiname mažame kiekyje vandens.
Obuolius sudedame į riebalais pateptą apkepo formą.
Paruošiame omleto masę: kiaušinių trynius ištriname su cukrumi, sudedame tarkuotus migdolus ir gerai išplaktus baltymus. Šią masę užpilame ant obuolių.
Kepame apie 20-40 min., 150-170 laipsnių temperatūroje.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Eglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agurk
2023-07-19 13:36
Egle kas čia po perkūnais ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital