Omletas duonos kepaliuke su kumpiu ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Omletas duonos kepaliuke
Omletas duonos kepaliuke
Omletas duonos kepaliuke
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas duonos (kepaliuko, naudojau Ajerų)
Aptepimui:
2 šaukštai majonezo
1 skiltelė česnako (tarkuoto)
Įdarui:
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
200 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio
1 vienetas paprikos
50 gramų sūrio
pagal skonį svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Duonos kepaliuko nupjaunu viršų, išskobiu vidų. Duoną sušlapinu - panardinu į dubenį su vandeniu, palaukiu, kol vidus prisipildo vandens ir iškart išpilu (mirkyti ilgai nereikia, nes ištiš).
2.
Majonezą sumaišau su česnakais ir ištepu duonos vidų.
3.
Įdarui supjaustau kumpį ir papriką kubeliais, susmulkinu svogūnų laiškus. Įdarą sudedu į duonos kepaliuką.
4.
Kiaušinius išplaku su pienu, beriu druską ir pipirus. Supilu ant įdaro.
5.
Kepu iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol iškepa (tikrinu smeigtuku). Baigiant kepti, pabarstau sūriu.
6.
Kai atvėsta, supjaustau ir patiekiu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital