Olgos omletas

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Olgos omletas
Olgos omletas
Olgos omletas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g konservuotos žuvies: tuno, skumbrės ir pan. aliejuje
160 g sluoksniuotos tešlos (1 lapas)
1 kekė vyšninių pomidorų
4 kiaušiniai
1 pundelis žalumynų
100 g mocarela sūrio
Prieskoniai - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įtieskite į kepimo formą sluoksniuotos tešlos lapą.
Ant tešlos sudėkite per pusę perpjautus pomidorus.
Žuvį sumaišykite su žalumynais ir sutarkuotu sūriu ir sudėkite ant pomidorų.
Išplakite kiaušinius su prieskoniais ir supilkite ant įdaro.
Kepkite 180-190° C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital