Olandiškos spurgos

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Olandiškos spurgos
Olandiškos spurgos
Olandiškos spurgos
Olandiškos spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 didelių obuolių
150 g miltų
2 šaukštų cukraus pudros
1 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio malto cinamono
0,5 šaukštelio druskos
200 ml pieno
1 kiaušinio
Margarino VILNIUS kepiniams, kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Kitame dubenyje suplakite kiaušinius ir supilkite į pieną. Į pieną suberiame sausus, jau sumaišytus ingredientus. Tešlą maišome, kol nebelieka gumuliukų. Tešlą turi gautis skysta. Obuolius nulupame ir išskaptuojame šerdį t.y. sėklalizdžius. Tai padariau naudodama specialų prietaisą. O buolius supjausčiau griežinėliais. Obuolių griežinėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje ant įkaitinto margarino. Margarino turi būti daug, jis turi apsemti bent jau pusę obuolio.
AUTORIUS: Ona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Simona
2013-01-03 19:36
Kokios cia Olandiskos spurgos? Olandiskos spurgos yra kaip ir lietuviskos, olandai taip pat daro su razinomis. Bet spurgos tikrai ne su obuoliais. O tie obuolių griežinėliai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital