Olandiškas padažas

AUTORIUS:
Danutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Olandiškas padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūno
4 žirneliai juodųjų pipirų
50 ml balto sauso vyno
125 ml vištienos sultinio
125 g sviesto
3 kiaušinių trynų
Druska, pipirai - pagal skonį
1 šaukštelis citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą sudėkite sviestą ir kubeliais supjaustytą svogūną. Pakepinkite 1-2 minutes. Po to supilkite sultinį ir vyną, įmeskite pipirus. Virkite apie 5 minutes.
Per sietelį nukoškite skystimą.
Išplaktus kiaušinių trynius gerai išplakite su citrinos sultimis (iki putų) ir maišant supilkite į sultinį. Kaitinkite visą laiką maišant, kol pradės tirštėti.
AUTORIUS: Danutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital