Obuolių žiedai tešloje orkaitėje

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Obuolių žiedai tešloje orkaitėje
Obuolių žiedai tešloje orkaitėje
Obuolių žiedai tešloje orkaitėje
Obuolių žiedai tešloje orkaitėje
Obuolių žiedai tešloje orkaitėje
Obuolių žiedai tešloje orkaitėje
Obuolių žiedai tešloje orkaitėje
Autorius apie receptą: Labai gardūs, kvepiantys cinamonu obuolių žiedai-gėlytės. Labai gardūs, kvepiantys cinamonu obuolių žiedai-gėlytės. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai obuolių
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį rudojo cukraus
pagal skonį malto cinamono
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius supjaustyti žiedais ir išpjauti sėklalizdžius (naudojau paprastą metalinį kamštelį nuo gėrimo).
2.
Aptepimui paplakti kiaušinį.
3.
Tešlos lakštą iškočioti ploniau ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Juostele apvynioti obuolio žiedą. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Patepti kiaušinio plakiniu, apibarstyti cukrumi ir cinamonu.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min, kol gražiai apskrus. Pateikiant, apibarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital