Obuolių žiedai tešloje

AUTORIUS:
Gediminas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuolių žiedai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės vandens
4 šaukštai miltų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius supjaustyti griežinėliais Griežinėliuose išpjauti skylutes.
2.
Ledinį vandenį išplakti su kiaušiniu ir miltais.
3.
Obuolių žiedelius mirkyti telšoje.
4.
Kepti labai gerai įkaitintame aliejuje.
AUTORIUS: Gediminas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital