Obuolių žiedai tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Obuolių žiedai tešloje
Obuolių žiedai tešloje
Obuolių žiedai tešloje
Obuolių žiedai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 mililitrų aliejaus (tinkamo gruzdinti, naudoti tiek, kad puode būtų bent 5 cm gylio sluoksnis)
60 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C)
1 vienetas kiaušinių (didelių)
1 vienetas obuolių (didelio arba dviejų vidutinių)
6 šaukštai cukraus
5 šaukštai pieno
1 šaukštas cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje sumaišome miltus, šaukštą cukraus, pieną, kiaušinį, kol gausime vientisą tešlą. Galite naudoti plaktuvą. Tekstūra turi gautis panaši į riebios grietinės.
2.
Sutirštinti galima miltais, o paskystinti įpylus daugiau pieno.
3.
Nuplauname ir nulupame obuolius. Išimame šerdį, jeigu turite specialų įrankį, arba išpjaukite peiliuku suraikę obuolius. Supjaustome apie 5mm storio riekelėmis.
4.
Gerai įkaitiname aliejų nedideliame prikaistuvyje, merkiame obuolių riekeles į tešlą ir gruzdiname, kol abi pusės įgaus auksinį atspalvį.
5.
Kiekvieną riekelę dedame ant virtuvinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
6.
Cukraus pudrą sumaišome su cinamonu ir kol obuoliukai šilti apvoliojame.
7.
Skanaujame vienus arba mirkome į jogurtą ar grietinę.
Patarimai:
Visi ingredientai turi būti kambario temperatūros.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital