Obuolių vyniotinis

AUTORIUS:
Gustė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Obuolių vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg obuolių,
100 g razinų,
80 g cukraus,
1 pakelis malto cinamono,
80 g sviesto,
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
250 g miltų,
70 g šilto vandens,
žiupsnelis druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpiname 50 g sviesto, supilame vandenį, įberiame druskos, išmaišome, suberiame miltus, užminkome tešlą ir paliekame 30 min.
Po to iš tešlos iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
Tada lakštą patepame ištirpintu, bet nekarštu sviestu (30 g) ir apibarstome džiūvėsėliais.
Obuolius nulupame, stambiai sutarkuojame, suberiame razinas, apibarstome cinamonu, cukrumi, bei gerai išmaišome.
Šį obuolių mišinį tolygiai sudedame ant lakšto ir suvyniojame į volelį.
Vyniotinį dedame į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą skardą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40-60 min.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Gustė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital