Obuolių vyniotinis

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Obuolių vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g obuolių
100 g margarino VILNIUS kepiniams
100 g varškės
1 stiklinė miltų
žiupsnelis cukraus
žiupsnelis druskos
1 kiaušinio (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame obuolius ir supjaustome plonais gabalėliais. Ištriname minkštą margariną su varške, druska ir miltais. Padaliname tešlą į 2 dalis ir paliekame 3 val. šaldytuve. Po to iškočiojame abi dalis tešlos, ant viršaus sudedame obuolius, pabarstome cukrumi ir susukame. Aptepame kiaušiniu ir dedame kepti, 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps tešla. Galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Saulė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ONE.LT
2011-10-11 01:20
OBUOLIUS GALIMA NULUPT PRIES KEPIMA, KOL TESLA SALDYTUVE. PAJUODUOS PER TRIS VALANDAS... SIAP TAI VILIOJANTIS RECEPTUKAS ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital