Obuolių užpilas žuvies patiekalams

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Obuolių užpilas žuvies patiekalams
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
900 g obuolių tyrės,
360 g svogūnų,
240 g aliejaus,
70 g cukraus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus nulupame, supjaustome griežinėliais, suberiame cukrų ir kaitiname viską aliejuje, kol gražiai pagels. Sudedame obuolių tyrę ir gerai išmaišome, kad neišsiskirtų aliejus.
Masę išpilstome į stiklainiukus ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais, palikdami 1 cm tarpelį. Įstatome į vandenį ir kaitiname 100 laipsnių temperatūroje 25 min. Po to dangtelius uždarome galutinai.
Šis užpilas tinka prie įvairios rūkytos žuvies, silkės ar ankštinių daržovių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!  
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital