Obuolių sultys žiemai

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Obuolių sultys žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuoliai nuplaunami, iš jų išspaudžiamos sultys, kurios supilamos į puodą ir virinama iki 80 laipsnių - neužvirint! Virinama tol, kol nebesusidarys putos (jas reiktų vis nuimt). Jei virimo temperatūra ima kilt virš 80 laipsnių, puodą reikia nukelt nuo ugnies, kažkiek praušint ir vėl užkelt. Po to, jei norima skaidrių, perkošiamos, jei ne - neperkoštos supilamos į iškaitintus stiklainius ir užsukamos iškaitintais dangteliais. Statoma ant dangtelio iki kol atauš.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital