Obuolių spurgos su riešutais

AUTORIUS:
Barbora
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Obuolių spurgos su riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg obuolių,
paprasti sausainiai,
2 kiaušiniai,
50 g cukraus,
50 g graikinių riešutų,
1 pakelis vanilino,
miltinis cukrus,
250 g aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupame ir sutarkuojame.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir sumaišome su obuoliais bei kapotais riešutais.
Į masę dedame trintų sausainių (tiek, kad tešla pasidarytų tiršta) ir suformuojame kamuoliukus.
Verdame karštame aliejuje. Išvirusias spurgas pabarstome miltiniu cukrumi sumaišytu su vanilinu.
Skanaus :) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Barbora
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital