Obuolių ryšuliukai

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
Obuolių ryšuliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 mažų obuolių
500 g "Mantingos" sluoksniuotos mielinės tešlos
50 g margarino kepiniams
50 g razinų
50 g cukraus pudros
1 arbatinis šaukštelis cinamono
2 valgomi šaukštai grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius švariai nuplauti, išskobti sėklas. Obuolių nulupti negalima. Margariną ištirpdyti, suberti cukraus pudrą, cinamoną ir supilti grietinėlę, truputėlį pavirti, kol gausis vienalytė masė. Pasiruošti 12 tešlos kvadratėlių. Ant kiekvieno iškočioto kvadratinio tešlos gabaliuko uždėti obuolį, į obuolio vidų įberti kelias razinas ir užpilti šaukštelių saldžios masės. Suimti 2 priešingus tešlos kampus ir juos surišti. Tą patį padaryti ir su likusiais dviem. Taip aprengtus obuolius dėti į skardą, paliekant nemažus tarpus, aptepti likusia saldžia mase ir kepti karštoje orkaitėje (200 laipsnių), kol gražiai pagels, apie 15 -20 min.
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital