Obuolių rožės

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuolių rožės
Obuolių rožės
Obuolių rožės
Obuolių rožės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas tešlos (bemielė sluoksniuota )
3 vienetai obuolių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis cinamono
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlą atšildyti. Kiekvieną tešlos lakštą perpjauti išilgai (išeis 12 juostelių). Obuolius perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti plonais griežinėliais. Užvirinti apie vieną litrą vandens, sudėti obuolių griežinėlius ir virti apie 10 min. Obuolius atsargiai išimti, atvėsinti. Kiaušinį suplakti. Cukrų sumaišyti su cinamonų.
2.
Imam vieną tešlos juostelę, sutepame kiaušinių, sudedame obuolių griežinėlius išilgai palei visą tešlos juostelę taip, kad viršutinė obuoliuku puse su odele išsikištu už tešlos(telpa kokie 5-6 griežinėliai). Apibarstome cukraus - cinamono mišinių. Sulenkiame perpus tešlos juostelę šiek tiek prispausdami obuolius.
3.
Suvyniojame ruletu ir pastatome į keksiukams kepti skirtą formą. Taip suvyniojame visas juosteles. Apibarstome likusiu cukraus - cinamono mišinių.
4.
Kepam 180°C temp. apie 15-20 min. Atvėsusias apibarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laima
2016-09-04 14:28
Super receptas! Gavosi lygiai kaip nuotraukoje. Niam kaip skanu :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital