Obuolių pyragas su varške pagal Audronę

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
Obuolių pyragas su varške pagal Audronę
Obuolių pyragas su varške pagal Audronę
Obuolių pyragas su varške pagal Audronę
Obuolių pyragas su varške pagal Audronę
Obuolių pyragas su varške pagal Audronę
Autorius apie receptą: Aš vis dar darbuojuos su obuoliais. Šiemet kaip niekada daug obuolių mums į namus atveža draugai, bendradarbiai, kaimynai. Ačiū jiems. Nežinau jau net kiek litriukų priviriau Aš vis dar darbuojuos su obuoliais. Šiemet kaip niekada daug obuolių mums į namus atveža draugai, bendradarbiai, kaimynai. Ačiū jiems. Nežinau jau net kiek litriukų priviriau obuolienės, pridžiovinau, pridariau džiovintų saldainiukų... Ir žinoma kepu pyragus. Šiandien iškepiau gardų obuolių ir varškės pyragą. Šį pyragą kepiau sau ne vieną sykį, jis nepaprastai gardus, jo receptas nepaprastai lengvas, tad su malonumu pasidalinsiu 100% pasiteisinusiu receptu, nes net neabejoju, kad jis jums patiks, taip sakau, nes tie, kas ragavo šio mano kepto obuolių pyrago, liko sužavėti jo skoniu. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai obuolių (didelių arba 4 mažesnių)
3 vienetai kiaušinių
180 gramų cukraus
180 gramų varškės
180 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto (tirpinto, atvėsinto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir gerai išplakti elektriniu plaktuvu, tuomet supilti sviestą, sudėti varškę ir vėl gerai išplakti iki vientisos masės.
2.
Tuomet į dubenį su paruošta mase įsijoti miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti.
3.
Vieną obuolį atsidėti, o kitus obuolius perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, suberti į dubenį su tešla ir išmaišyti. Masė turi būti pakankamai tiršta.
4.
Kepimo formą nusegamais šonais (naudojau 24 cm skersmens) iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą masę.
5.
Likusį obuolį perpjauti pusiau, išpjauti sėklas ir supjaustyti riekelėmis, sudėti ant tešlos viršaus.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 - 50 minučių. Ar pyragas iškepęs, galima tikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus į pyragą ir ištraukus, pagaliukas turi likti švarus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Vaida
2023-07-30 21:58
Labai šlapias, kaip nedakepęs gavosi, nors viską dariau kaip nurodyta..ir kepiau beveik 1,5 val..:( ATSAKYTI
Zoje
2023-07-23 20:37
Labai skanus,ir ne sausas gavosi super ATSAKYTI
Gaja
2023-05-21 11:59
Pyragas gavosi gan sausas, obuoliai viršuje sudžiuvo - gal juos reiktų kuo nors aptepti, ar uždėti plonu tešlos sluoksniu ATSAKYTI
Laura
2022-11-06 20:09
Skanumelis! As tik sviesta aliejum pakeiciau ir i tesla cinamono idejau ATSAKYTI
Nomeda
2022-11-05 20:54
Labai skanus... Aš įdėjau dar truputį razinų ir šaldytų juodųjų serbentų. Skonis superinis, nes nemėgstu sausų pyragų. Ačiū už receptą :) ATSAKYTI
Angelė
2022-11-03 16:42
Ar obuolius,kurie į tešlą dedami reikia nulupti.


ATSAKYTI
niekas
2022-10-23 11:57
sveiki ar galima pakepinti obuolius ir tada juos dėti į tešlą? ATSAKYTI
Agnė
2022-10-24 09:25
Galima :) ATSAKYTI
Meda
2022-10-23 11:55
ar galima vietoj sviesto dėti aliejų ir kiek jo reiktų ATSAKYTI
Inga
2022-10-24 09:24
Tiek pat kiek ir sviesto, tik rinkitės bekvapį ir beskonį aliejų :) ATSAKYTI
Rencele
2022-09-08 20:47
Labai labai skanus ATSAKYTI
Judita
2021-11-20 12:48
Superinis :) ATSAKYTI
Gita
2021-11-06 11:49
O varškės ir nematau recepte ATSAKYTI
Simona
2021-11-08 09:51
Atidžiau paskaitykite - pirmame punkte yra varškė :) ATSAKYTI
Vidita
2021-02-02 11:22
Nuostabaus skonio pyragas.Aciu Audrone uz recepta :) Sekmes Jums. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital