Obuolių pyragas su varške

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Obuolių pyragas su varške
Obuolių pyragas su varške
Obuolių pyragas su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai obuolių
2 lapai tešlos ( MANTINGA, šaldyta, mielinė)
200 gramų varškės
100 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas vanilinio cukraus
4 šaukštai cukraus
1 vienetas citrinų
100 vienetų šokolado (baltas)
1 sauja greipfrutų (džiovinti)
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštas miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atšildyta tešla iškloti torto formą. Obuolius nulupti, supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti citrina. Kiaušinius suplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Varškę sumaišyti su grietine. Grietinės ir varškės masę sumaišyti su kiaušinių mase, supilti miltus su krakmolu ir vėl išmaišyti. Pilti į tortinę obuolių, kremo, vėl obuolių ir vėl kremo.
2.
Dėti į 180°C temp. orkaitę ir kepti apie 50 min.
3.
Aptarkuoti dar karštą baltu šokoladu ir džiovintais greifrutais. Valgyti atšaldytą.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital