Obuolių pyragas su vanilės padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuolių pyragas su vanilės padažu
Obuolių pyragas su vanilės padažu
Obuolių pyragas su vanilės padažu
Obuolių pyragas su vanilės padažu
Autorius apie receptą: Pats pyragas labai puošnus ir skanus savaime, o vanilės padažas jį tobulai papildo. Padažą galima naudoti tiek karštą, tiek šaltą. Pats pyragas labai puošnus ir skanus savaime, o vanilės padažas jį tobulai papildo. Padažą galima naudoti tiek karštą, tiek šaltą. Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų miltų
Tešlai:
200 gramų sviesto
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
Įdarui:
5 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
0.5 stiklinės grietinės
1 šaukštelis vanilės esencijos
Padažui:
250 gramų pieno
3 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 C. Išklokite 26 cm skersmens apvalios kepimo formos dugną kepimo popieriumi, o šonus patepkite sviestu.
2.
Visus tešlos ingredientus virtuviniame kombaine ar rankomis išminkykite. Tešlą dėkite į kepimo formą ir lengvai spausdami pirštais suformuokite dugną ir šonus.
3.
Obuolius nuskuskite ir perpjaukite per pusę. Išimkite sėklytes ir padarykite įstrižus gilius įpjovimus, bet ne iki galo, o tik tiek, kad obuolio pusė atrodytų kaip akordeonas. Sudėkite obuolius vidine dalimi į apačią į kepimo formą.
4.
Įdarui išplakite kiaušinius, cukrų, vanilę ir grietinę. Į kepimo formą ant obuolių įpilkite įdarą.
5.
Pašaukite pyragą į orkaitę ir kepkite 1 val.
6.
Kremui sudėkite visus kremo virkite apie 10 minučių ant mažos ugnies. Jei pienas ir tryniai yra ką tik išimti iš šaldytuvo - prailginkite virimo laiką keliomis minutėmis. Virimo gale padažą suplakite.
7.
Išimkite pyragą iš orkaitės ir atvėsinkite. Pateikite su vanilės kremu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital