Obuolių pyragas su medumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Obuolių pyragas su medumi
Obuolių pyragas su medumi
Obuolių pyragas su medumi
Autorius apie receptą: Šiandieną aš vaišinu jus savo vaikystės obuolių pyragu, kurį kepdavo mano namuose. Aišku, aš dariau pagal savo poreikius ir pavyko tikrai skanus, minkštas. Šiandieną aš vaišinu jus savo vaikystės obuolių pyragu, kurį kepdavo mano namuose. Aišku, aš dariau pagal savo poreikius ir pavyko tikrai skanus, minkštas. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
120 mililitrų pieno
100 gramų miltų
50 gramų medaus (arba cukraus)
50 gramų sviesto (+trupučio formai aptepti)
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus (formai pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti svietu ir pabarstyti cukrumi.
2.
Kiaušinius išplakti su medumi, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir lengvai išmaišyti. Supilti pieną, ištirpintą sviestą ir dar kartą išmaišyti.
3.
Obuolius nuplauti, nulupti ir plonai supjaustyti arba sutarkuoti. Sudėti obuolius į tešlą ir išmaišyti, kad visi obuoliai pasidengtų tešla.
4.
Sudėti masę į kepimo indą, išlyginti paviršių ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 50-60 minučių. Ar pyragas iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku. Jei įkišus ir ištraukus jis neaplips tešla, vadinasi pyragas iškepęs.
5.
Nuo cukraus pyrago apačia karamelizuosis ir pyragui suteiks gerą skonį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital