Obuolių pyragas su ledais

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Obuolių pyragas su ledais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
4 kiaušiniai
150g cukraus
1 žiupsnelis druskos
150g miltų
1 žiupsnelis kepimo miltelių
Įdarui:
6 dideli obuoliai
1 v.š. cukraus
80g margarino VILNIUS kepiniams
Garnyrui:
250 ml ledų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius reikia išplakti su cukrumi. Įberti žiupsnelį druskos ir kepimo miltelių. Į gautą masę berti miltus, nuolatos maišant, kad nesusidarytų gumuliukų. Jei tešla visgi gavosi per kieta, galima įpilti šlakelį karšto vandens ar pieno. Tešlą reikėtų susukti į maistinę plėvelę ar foliją ir palaikyti šaldytuve apie 30 min. Kol tešla šaldytuve, pasigaminame įdarą. Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Obuolius pakaitiname ant margarino. Galiausiai sumaišome su cukrumi. Tešlą pasidaliname į dvi dalis ir plonai iškočiojame. Viena tešlos dalimi išklojame kepimo formą. Prieš tai kepimo formą reikėtų ištepti sviestu ar margarinu. Ant tešlos sudedame paruoštą obuolių masę. Galiausiai obuolius užklojame likusia tešla. Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros. Pyragą kepame 50-60 min. Kartu su pyragu patiekiame vanilinių ledų. Papuošimui galima naudoti turimus žalumynus. Skanaus:)
AUTORIUS: Giedrė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jurgita
2021-03-08 17:13
Miltu buvo gerokai per mazai nei parasyta ,
Kepint obuolius ir neaisku kiek laiko . ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital