Obuolių pyragas su kondensuotu pienu - greitas ir be galo skanus

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 335)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 335)
Obuolių pyragas su kondensuotu pienu - greitas ir be galo skanus
@Shutterstock
Obuolių pyragas su kondensuotu pienu - greitas ir be galo skanus
Obuolių pyragas su kondensuotu pienu - greitas ir be galo skanus
Autorius apie receptą: Labai labai skanus obuolių pyragas, mano pats mėgiamiausias ir be galo greitai padaromas. Jeigu mėgstate, į tešlą dar labai tinka įmaišyti šaukštelį cinamono ar įtarkuoti Labai labai skanus obuolių pyragas, mano pats mėgiamiausias ir be galo greitai padaromas. Jeigu mėgstate, į tešlą dar labai tinka įmaišyti šaukštelį cinamono ar įtarkuoti apelsino žievelės. Kartais vietoje vieno obuolio dar įberiu porą saujų šviežių arba šaldytų spanguolių ar bruknių, su obuoliais labai gerai dera. (...daugiau) Vilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
5 vienetai obuolių (rūgštesnių)
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu gerai išsukti su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi iki purios vientisos masės. Įplakti kiaušinius, o tada jau šaukštu pamažu įmaišyti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi būti daugmaž grietinės tirštumo tešla.
2.
Nulupame obuolius, supjaustome plonomis rieklėmis ir atsargiai sumaišome su tešla. Pilame tešlą į sviestu patepą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (naudojau apvalią 24 cm formą), ant viršaus dar galime išdėlioti keletą obuolių skiltelių.
3.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių (iki pyragas bus gražiai auksinės spalvos, o įbestas medinis pagaliukas ištraukus bus švarus). Iškepusį ir šiek tiek atvėsusį pyragą galime apibarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Vilija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (38)
Halina
2023-11-05 18:55
Vakar išmėginau, nes šiaip nelabai sekasi pyragai su obuoliais man. Labai lengva pagaminti, labai tinka kondensuoto pieno skonis. Tik aš dėjau 4 obuolius, atrodė 5 bus per daug, nes dideli buvo, bet labai skanu. ATSAKYTI
Zita
2021-11-05 20:09
Ačiū už receptą, pavyko puikiai! Beje, maniškis iškepė per 35 min. tobulai. ATSAKYTI
Ausra
2021-08-25 22:17
Na… neturiu zodziu… pyragas TOBULAS!!!!!! ATSAKYTI
Svajune
2021-05-15 22:21
Nerealiai skanus! Kondensuotas labai tinka ❤ ATSAKYTI
Gitana
2020-10-04 22:54
Tikrai greitas,paprastai gaminamas,tik 40min.neužtenka .Kepiau beveik valanda.Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Jonas
2020-08-31 15:33
O kodel kaip isemeu pyraga sukrito, krisdamas dar ir garsus skleide lyg butu pupu privalges...... ATSAKYTI
Laura
2021-08-28 12:20
Per daug matyt kepimo miltelių buvo ATSAKYTI
Laima
2020-05-24 15:24
Labai gundausi šiandien iškepti šį pyragą,bet neturiu sviesto... Kažin jį pakeitus margarinu kas nors gautųsi? ATSAKYTI
Asta
2020-05-25 14:19
Jeigu margarinas skirtas kepiniams, galite drąsiai naudoti. ATSAKYTI
Rita
2022-11-02 21:27
Tinka ir aliejus ATSAKYTI
vilma
2020-05-09 09:44
jau kepa pyragas, as dar desiu balto ir juodo sokolado glaju ant virsaus,
ATSAKYTI
Milda
2020-04-13 19:00
Labai skanus pyragas.
Įdėjau verą saują spanguolių tai labai tiko. Obuoliai jaučiasi, sausas nesigauna. Viršuje dar migdolų parasčiau, labai tiko. Iškepa per 30-40min. Dad kartosių ne kartą. ATSAKYTI
Vilma
2020-02-11 00:43
Kepiau apie 1h, o ne 40 min kaip parasyta. Idejau dar razinu ir spanguoliu. Tikrai skanus pyragas uzsigeriant dar stikline pieno ATSAKYTI
Edita
2019-05-13 20:57
O ar turi reikšmės,kokius miltus vartoti.Norėčiau dėti "Speltos" tamsius. ATSAKYTI
Diana
2019-05-14 11:50
Tikrai turi, nes skirtingi miltai skirtingai brinksta. Su tamsiais miltais pyragas bus šiek tiek mažiau purus, nes jie sunkiau kyla. Ir jų gali reikėti dėti mažiau - dėkite žiūrėdami pagal tešlos tirštumą, kad būtų daugmaž kaip riebi grietinė. Daugiau apie kepimą su skirtingais miltais galite paskaityti šiame straipsnyje. ATSAKYTI
Jolanta
2020-08-31 15:31
Su baltais sveikiau gaunas ir gereu issipucia pyragiuks:) ATSAKYTI
Agnete
2019-03-24 10:30
Kiek esu kepus obuoliu pyraga sitas isejo tobulas, kokio visada norejau.. Kepsiu dar ir dar! ATSAKYTI
Rita
2022-11-02 21:30
Karštas su ledais pats tobuliausias ATSAKYTI
Kuniuks
2019-02-07 11:19
Superinis ,is pirmo karto gavosi puikiai,o skanumas neispasakytas. simtas balu. :) ATSAKYTI
Daiva
2018-10-02 10:48
sveiki,norėjau paklausti,jau iškepusį pyragą reikia iš karto ištraukti iš orkaitės,ar išjungus dar kiek palaikyti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital