Obuolių pyragas su kefyru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Obuolių pyragas su kefyru
Obuolių pyragas su kefyru
Obuolių pyragas su kefyru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai obuolių
400 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų kefyro
200 mililitrų cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto cinamono
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir cinamonu, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame kefyrą, aliejų. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome.
2.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
3.
Suberiame obuolius į tešlą ir gerai išmaišome. Supilame į sviestu pateptą 24 cm skersmens kepimo formą.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Patikriname mediniu pagaliuku - įsmeigiame į pyrago centrą ir ištraukiame. Jei pagaliukas švarus - iškepė. Jei aplipęs tešla, kepame dar 8 min ir vėl tikriname.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital