Obuolių pyragas su avižiniais miltais

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Obuolių pyragas su avižiniais miltais
Obuolių pyragas su avižiniais miltais
Obuolių pyragas su avižiniais miltais
Obuolių pyragas su avižiniais miltais
Obuolių pyragas su avižiniais miltais
Autorius apie receptą: Ne per saldus, purus, lengvas - kaip debesėlis. Cukrus - kiekvieno asmeninis reikalas, bet man toks saikingai saldus labai patiko, nes obuoliai gi priduoda saldumo. Būtinai reikia dėti Ne per saldus, purus, lengvas - kaip debesėlis. Cukrus - kiekvieno asmeninis reikalas, bet man toks saikingai saldus labai patiko, nes obuoliai gi priduoda saldumo. Būtinai reikia dėti didoką žiupsnį druskos, dedant dalį avižinių miltų - labai subalansuoja skonį. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas obuolių
3 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas vanilinio cukraus
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų
220 mililitrų pieno
80 gramų avižinių miltų
2 vienetai kiaušinių (didesnių)
100 mililitrų aliejaus
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštas cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos (didelio)
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti, perpjauti pusiau, pašalinti sėklalizdžius. Dalį išilgai, negiliai įpjauti ir atsidėti viršui. Kitus supjaustyti riekelėmis, sumaišyti atsargiai su citrinos sultimis bei šaukštu vanilinio cukraus.
2.
Tešlai dubenyje sumaišyti kvietinius ir avižinius miltus, kepimo miltelius.
3.
Kitame inde išplakite kiaušinius su druska, šaukštu vanilinio cukraus ir šaukštu paprasto cukraus. Kaip jau pradės balti, sumaišyti su pienu ir aliejumi.
4.
Į skystą masę, maišant, įsijoti miltų mišinį.
5.
Į sviestu išteptą kepimo formą pilti tešlos, dėti sluoksnį pjaustytų obuolių, vėl pilti tešlos, vėl dėti obuolių ir vėl pilti tešlos. Tuomet ant išlygintos tešlos išdėlioti įpjautas obuolių puseles.
6.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Palikti trumpai pastovėti praviroje orkaitėje.
7.
Galima pabarstyti pyrago viršų cukraus pudra. Galima valgyti iš karto.
Patarimai:
Kepimo forma 24 cm skersmens.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital