Obuolių pyragas Sharlotka

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Obuolių pyragas Sharlotka
Autorius apie receptą: Puikus, daug laiko nereikalaujantis pyragas. Puikus, daug laiko nereikalaujantis pyragas. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
7 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
100 gramų cukraus
1 šaukštelis citrinų sulčių (ar acto)
0.5 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus suplakiau iki standžių putų, po truputį berdama cukrų. Tuomet, toliau plakdama, dedu trynius.
2.
Sodą nugesinu citrinų sultimis ar actu, pilu į tešlą. Beriu persijotus miltus. Viską perplapu. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
3.
Dalį tešlos supyliau ant kepimo popieriumi ištiestos formos dugno.
4.
6 obuolius supjausčiau kubeliais ir dedu į tešlą. Užpyliau likusią tešla.
5.
Likusį obuolį supjausčiau plonomis riekelėmis. Ant viršaus sudėjau įpjautas kelias obuolių puseles(nebūtina).
6.
Kepiau iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital