Obuolių pyragas "Lengva ir skanu"

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
 Obuolių pyragas "Lengva ir skanu"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
250 g sviesto "Smetoniškas"
250 g grietinės
5 kiaušiniai
miltų, kad tešla neliptų prie rankų

Įdarui:
10 obuolių (pusę saldžių, pusę rūgščių)
stiklinė cukraus
4-5 a.š. cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti. Kai atvės, įmaišyti grietinę, dėti po vieną kiaušinius, o galiausiai- miltus. Į tešlą jokiais būdais nedėti cukraus, nes obuoliai ir taip bus per skanūs ir saldūs. :) Kai tešla bus paruošta ir iš jos bus galima padaryti vieną didelį blyną, jį dedame į skardą ir plonai pasklaidome po ją visą, bet jos nepalikti storais "kalnai", o ir sieneles, ir pagrindą sulyginkite, viršuj palikite truputį tešlos. Tada ant pagrindo dedame obuolius, sumaišytus su cukrumi ir cinamonu. Iškočiokime likusį gabaliuką, supjaustykime plonom juostelėm ir dėkime ant viršaus. Kepame 200 C orkaitėje, kol paviršius paruduos. Pabarstykit pudra ir mėgaukitės.
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
vaiva
2016-10-28 17:41
Dariau pagal recepta,neuzteko teslos ant virsaus uzdet :) tai tik sonuose. Kita karta panaudociau daugiau miltu,o siaip viskas gerai :) ATSAKYTI
Dovile
2011-03-03 16:18
labai skanus ir paprastai paruosiamas ATSAKYTI
dovile
2009-11-08 18:54
tikrai skanus ir lengvai paruosiamas pyragas :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital