Obuolių pyragas be miltų

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Obuolių pyragas be miltų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vidutinio dydžio obuoliai
1 kiaušinis
5 šaukštai cukraus
5 šauktai manų kruopų
100 g sviesto
250 g varškės
1-2 šaukštai džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius supjaustome kubeliais ir sumaišome su cukrumi.
Išplakame kiaušinį, įmaišome tirpintą sviestą ir manų kruopas.
Į kiaušinio ir manų masę įmaišome pertrintą varškę.
Į tešlą įmaišome obuolius ir sudedame į kepimo formą. Apibarstome džiūvėsėliais.
Kepame 180-200° C laipsnių karštumo orkaitėje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Jolita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Dalia
2022-10-02 17:07
Gavosi labai riebus pyragas ,stipriai per daug sviesto ATSAKYTI
Vida
2021-06-27 18:00
Kepiau pyragą C°200, 60 min, per 30 min jokių būdu neįmanoma kad iškeptų, tik dar nežinau kaip ten viskas iškepė ir kaip reiks išimti iš kepimo skardos ATSAKYTI
GITANA
2018-10-06 19:38
Labai skanus pyragas. ATSAKYTI
Rima
2018-06-18 23:19
Kodel be miltu, jei i sudeti ieina manu kruopos?
Manų kruopos – 0,25–0,75 mm skersmens dalelėmis malti kviečių grūdai.
Manų kruopos gaminamos stambiai sumalus aukščiausios rūšies kviečius ir atrinkus šviesias, maždaug 1–1,5 mm dydžio gryno endospermo daleles. ATSAKYTI
Eglė
2018-06-19 10:26
Taip, ir vieni, ir kiti gaminami iš kviečių, bet miltai ir manai nėra tas pats produktas :) ATSAKYTI
deimantas
2012-09-01 14:45
buvo labai skanu ATSAKYTI
Monika
2012-05-06 20:33
Labai patiko sis pyragas!:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital