Obuolių pyragas Helovynui

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Obuolių pyragas Helovynui
Autorius apie receptą: Šis obuolių pyragas bus tikra Helovyno vakaro žvaigždė, o pagaminamas labai paprastai. Šis obuolių pyragas bus tikra Helovyno vakaro žvaigždė, o pagaminamas labai paprastai. Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai   obuolių
1 kilogramas   mielinės sluoksniuotos tešlos  (2 pakelių)
200 gramų   rudojo cukraus
50 gramų   sviesto
1 vienetas   kiaušinių trynių
pagal poreikį   malto cinamono
pagal poreikį   malto imbiero
pagal poreikį   vyšnių uogienės
šiek tiek   alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepimo formą išpurškiau alyvuogių aliejumi, padengiau tešla ir dėjau į 180 C laipsnių įkaitintą orkaitė šiek tiek apkepti.
2.
Obuolius nulupau, supjausčiau gabalėliais ir dėjau į puodą su sviestu. Viriau, kol šiek tiek suminkštėjo, bėriau tamsaus rudojo cukraus, cinamono ir imbiero prieskonių ir dar viską paviriau.
3.
Ištraukiau iš orkaitės apkeptą tešlą, supyliau obuolius, užklojau viršų likusia tešla, išpjausčiau veidelį bei dėjau šiek tiek folijos į akis, nosytę ir burną. Aptepiau kiaušinio tryniu ir vėl kepiau, kol gražiai apskrudo.
4.
Kai iškepė, nuėmiau folijos gabaliukus ir įdėjau vietoje jų vyšnių uogienės, aplink akis galima aptepti raudonais maisto dažais.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital