Obuolių pyragas

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta obuolius. Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta obuolius. Dr. Oetker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
6 vienetai obuolių (nuplautų, didesnių arba 8 mažesnių)
2 vienetai kiaušinių
80 gramų kvietinių miltų
75 gramai cukraus
50 gramų sviesto
1 vienetas citrinų (arba citrinų sulčių)
1 šaukštas romo (arba brendžio)
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių (naudojome Dr. Oetker)
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome Dr. Oetker arba 0.5 šaukštelio vanilės aromato)
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
1 šaukštelis cukraus pudros
40 gramų vanilinis padažas (naudojome Dr. Oetker)
250 mililitrų pieno (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pusę obuolių supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį, užpilkite romu, citrinos sultimis, užberkite ruduoju cukrumi ir išmaišykite.
2.
Dubenyje išmaišykite miltus, kepimo miltelius bei druską, supilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą, įmaišykite iki putų su cukrumi išplaktus kiaušinius bei vanilinį cukrų arba vanilės aromatą ir viską gerai išplakite.
3.
Tuomet į tešlą įmaišykite kubeliais supjaustytus obuolius. Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą 23 cm skersmens skardą.
4.
Likusius obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, kiekvieną jų suvilgykite likusiame romo, cukraus bei citrinų sulčių sirupe ir uždėkite ant tešlos skardoje.
5.
Kepkite įkaitintoje iki 160-180 °C orkaitėje apytikriai 1 val. – 1 val.15 min. Jei pyrago paviršius ruduoja per greitai, pridenkite jį folija. Iškeptą ir atvėsintą pyragą apiberkite milteliniu cukrumi.
6.
Padažui gerai išmaišykite “Dr Oetker” vanilinio padažo pakuotės turinį su pienu. Nepagaminkite padažo anksčiau – tikrai norėsite suragauti jį vieną!
Patarimai:
Pyragas atrodys gražiau, jei obuoliai bus raudoni. Tada griežinėliai turės rausvą briauną.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital