Obuolių pyragas

AUTORIUS:
Agne
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5-6 obuolių
140 ml aliejaus arba tirpinto sviesto
130 g cukraus (jei obuoliai saldoki dėkit mažiau)
2 a.šaukštelio vanilinio cukraus arba 1 v. šaukšto naminio vanilės ekstrakto
2 kiaušinių
200 g miltų
2 a.šaukštelio kepimo miltelių
3 a. šaukštelių cinamono
30 g cukraus apibarstymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išplakti iki purumo. Suberti vanilinį cukrų (arba vanilės ekstraktą), aliejų, viską permaišyti. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir persijotus suberti į indą, viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardelę arba į silikoninį indą.
Obuolius nusilupti, perpjauti į 4 dalis išimti sėklides, supjaustyti riekelėmis ir sudėlioti gausiai ant viršaus. Obuolių turi būti daug!
Cukrų sumaišyti su cinamonu ir apibarstyti pyrago paviršių.
Orkaitę įkaitinti iki 180 °C ir kepti ~30 min., kol gražiai pakils, o įsmeigus į pyrago vidurį medinį pagaliuką, jis liks sausas.
Skanaus!
AUTORIUS: Agne
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
goda
2020-10-24 14:54
skanus pyragas ir sotus bet ilgiau teko kepti ir nelabai pakepo ATSAKYTI
mindaugas ir arturas is berlino
2014-12-17 16:54
skanu gavosi ilgiau pakept ! aciu Agne

ATSAKYTI
Ilona
2013-03-16 12:41
Pyragas skanus :) ...tik nuotraukytę autorė galėjo nepatingėti ir savo pyrago įdėti, o ne svetimo, t.y mano !!! :))))) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital