Obuolių padažas - tobulas prie paukštienos

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Obuolių padažas mėsai
Obuolių padažas mėsai
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas ir labai gardus saldžiarūgštis obuolių padažas. Šiuo padažu labai tinka gardinti paukštienos patiekalus. Nesudėtingai paruošiamas ir labai gardus saldžiarūgštis obuolių padažas. Šiuo padažu labai tinka gardinti paukštienos patiekalus. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų vištienos sultinio (naudojau naminį)
100 mililitrų obuolių sulčių
50 gramų obuolių
50 gramų sviesto
3 gramai rozmarino
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į prikaistuvį pilamas vištienos sultinys. Užvirinamas.
2.
Obuoliais supjaustomi mažais kubeliais.
3.
Į sultinį dedamas rozmarinas. Pilamos obuolių sultys ir toliau kaitinama. Po to rozmarinas išimamas.
4.
Sudedami mažais kubeliais supjaustyti obuoliai, supilamos sultys ir toliau kaitinama.
5.
Nugaravus sultimis, sudedamas šaltas sviestas ir gerai išmaišoma, jog sviestas ištirptų.
6.
Padažas pagal skonį pagardinamas druska ir pipirais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital