Obuolių omleto vyniotinis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Obuolių omleto vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g obuolių,
truputis malto cinamono,
4 kiaušiniai,
5 šaukšteliai miltinio cukraus,
4 šaukštai pieno,
truputis druskos,
50 g sviesto.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakite su šaukšteliu miltinio cukraus ir išmaišykite su pasūdytu pienu. Iškepkite 2 omletus. Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis, dėkite ant omletų, susukite ir apibarstykite cinamonu, sumaišykite su cukrumi. Į stalą paduokite karštus. Kiaušinių patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Natalja
2010-01-22 19:52
Sveiki.
Ačiū už gerą idėją!
Manyčiau, kad obuolius prieš dedant į iškeptą omletą reikėtų šiek tiek pakepinti, kad suminkštėtų, pabarstyti cinamonu ir cukraus pudra, bei karštus dėti į karštą omletą, kurį suvyniojus pabarstyti cukraus pudra.
Nuotraukoje obuoliukai taip pat neatrodo nepakepinti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital