Obuolių lietiniai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Obuolių lietiniai
Autorius apie receptą: Kvapnūs lyg rudeninio derliaus obuolių pyragas. Kvapnūs lyg rudeninio derliaus obuolių pyragas. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai obuolių (didesnių)
300 mililitrų kefyro (šilto)
250 mililitrų vandens (karšto)
250 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį vanilinio cukraus
pagal skonį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska, vanile.
2.
Į šiltą kefyrą įberti sodos, gerai išmaišyti ir supilti į kiaušinių masę, vėl gerai išplakti. Suberti miltus, cinamoną, išmaišyti.
3.
Į verdančio vandens stiklinę dėti sviestą, kai jis ištirps, supilti į tešlą, vėl išmaišyti.
4.
Sutarkuoti du didesnius obuolius, sudėti į tešlą ir dar elektriniu plakikliu suplakti.
5.
Įkaitinti blynų keptuvę, pilti tešlos ir kepti iš abiejų pusių. Kepti ant kaitresnės ugnies, jei trūksta karščio, blynai iškepa ne tokie akyti ir purūs.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital