Greiti obuolių keksiukai

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Greiti obuolių keksiukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Skanūs, purūs ir be galo paprastai pagaminami keksiukai. Juos galite gaminti tiek su obuoliais, tiek su kriaušėmis ar su kitais vaisiais ar uogomis. Skanūs, purūs ir be galo paprastai pagaminami keksiukai. Juos galite gaminti tiek su obuoliais, tiek su kriaušėmis ar su kitais vaisiais ar uogomis. Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
250 gramų miltų (apytikriai)
250 mililitrų jogurto, natūralaus (arba kefyro)
150 gramų cukraus
100 mililitrų aliejaus (arba tirpinto sviesto)
2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių (M dydžio)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
3.
Kiaušinius mikseriu gerai išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos iki masė pabals ir tūris padidės 2-3 kartus. Supilkite aliejų, dar kartą lengvai perplakite. Tuomet įmaišyti jogurtą ir dar kartą viską gerai išmaišyti.
4.
Per kelis kartus įmaišykite (jau šaukštu, nebe mikseriu) persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir cinamonu. Maišykite tik tiek, kad neliktų sausų miltų gumuliukų, bet stenkitės tešlos per daug nepermaišyti. Tešla turėtų gautis daugmaž riebios grietinės tirštumo. Jeigu būtų tirštesnė, įdėkite dar šiek tiek jogurto, o jeigu būtų skystesnė - įdėkite dar truputėlį miltų. Sudėkite obuolius ir dar kartą išmaišykite.
5.
Tešlą paskirstykite į keksiukų formeles, užpildydami apie 2/3 formelės, nes kepdami keksiukai kils.
6.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, arba iki keksiukai gražiai paruduos ir į vidurį įkišę medinį pagaliuką jį ištrauksite švarų, neapsivėlusį tešla.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Gražina
2022-11-06 18:28
Dar nebandžiau, bet kada dedamas jogurtas? Ar aš visai ematau. ATSAKYTI
G
2023-07-07 20:43
Žingsnis nr 3 :) ATSAKYTI
Lina
2022-03-03 21:21
Bet labai skanūs ir minkšti gavosi :) ATSAKYTI
Laura
2021-02-03 18:56
Puikus keksiukai! ATSAKYTI
Laura
2021-02-03 18:55
Labai skaniau gavosi! ATSAKYTI
Маrtyna
2021-01-11 21:56
WOW nesitikejome kad gausis tokie skanus nes gaminau su mama keksiukus pirma karta :D ATSAKYTI
FotoG
2020-08-04 18:45
Labai skaniai gavos ATSAKYTI
Vaida
2019-10-15 20:26
Nerealiai skanus. Labai purus, virsus toks siek tiek kaip su plutele traskus. 10/10 ATSAKYTI
As
2018-10-24 13:08
Puikus receptas!! ATSAKYTI
Milda
2018-08-20 09:24
As patingejau ir obuolius sutarkavau per burokine tarka. Del to ju keksiukuose beveik nesijaute (mano klaida, kita karta pjaustysiu gabaleliais). Bet siaip, labai geri keksiukai. ATSAKYTI
Dangira
2018-08-10 20:25
Labai purus ir skanus pavyko, ir ingredientai tokie paprasti, darysiu dar ne karta, aciu uz recepta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital