Obuolių ir varškės pyragas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Obuolių ir varškės pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
330 g miltų
150 g cukraus
150 g sviesto
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
1,5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 kiaušinis
0,5 stiklinės kefyro

Įdarui:
4 obuoliai
2 kiaušiniai
360 g varškės
100 g cukraus
1 šaukštas citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą. Tarp pirštų trupinti tešlą iki smulkių trupinukų. Padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišyti su išplaktu kiaušiniu ir kefyru, supilti į riebalais išteptą kepimo indą. Įdarui skirtus obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Sudėti plonu sluoksniu ant tešlos (galima apibarstyti cinamonu). Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti pertrintą iki vientisos konsistencijos varškę ir citrinos sultis. Gautą masę užpilti ant obuolių. Ant viršaus užbarstyti likusią trupininės tešlos dalį. Kepti apie 1 val. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Beatričė
2015-11-29 18:08
Labai skanus pyragas gaunasi :) vienas is megiamiausiu receptuku, kol kas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital