Obuolių ir sausainių tortas

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Obuolių ir sausainių tortas
Torto pjūvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
9 vienetai obuolių (saldūs)
200 gramų sviesto
2.5 pakelio sausainių
1 stiklinė obuolių sulčių
0.5 stiklinės cukraus
30 gramų želatinos
1 sauja razinų
1 sauja riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Želatiną užpilti obuolių sultimis ir palikti išbrinkti. Obuolius nulupti ir sutarkuoti per burokinę tarką. Dalimi sausainių iškloti pasirinkto indo dugną, o likusius sulaužyti. Kambario temperatūros sviestą gerai išsukti su cukrumi. Sviestą sumaišyti su sausainiais ir tarkuotais obuoliais. Pridėti razinų, riešutų. Supilti ištirpintą želatiną ir viską gerai permaišyti. Visą masę sudėti ant išklotų sausainių, gerai paspausti ir įdėti bent keletui valandų į šaldytuvą.

Skanaus.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
renata
2015-12-18 20:37
Skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital