Obuolių ir perlinių kruopų apkepas

AUTORIUS:
Judita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Obuolių ir perlinių kruopų apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300-400 g obuolių,
120 g perlinių kruopų,
0,5 l pieno,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai cukraus,
20 g sviesto,
truputis druskos,
tarkuotos citrinos žievelės,
2 kartieji migdolai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į pieną sudėkite cukrų, sviestą, įberkite druskos, nutarkuotos citrinos žievelės ir užvirinkite. Į jį pamažu berkite kruopas ir leiskite pastovėti. į išbrinkusias kruopas sudėkite kiaušinių trynius, trintus migdolus, po to išplaktus baltymus.
Viską lengvai išmaišykite. Pusę masės sukrėskite į riebalais išteptą karščiui atsparią stiklinę formą, ant viršaus uždėkite stambiai tarkuotus, su razinomis bei cukrumi sumaišytus obuolius ir sukrėskite likusią masę.
Paviršių apdėliokite sviesto gabalėliais ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Į stalą paduokite su aviečių arba braškių sirupu, vaisiais iš kompoto ir kt.
AUTORIUS: Judita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital