Obuolių ir kriaušių trupiniuotis

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Obuolių ir kriaušių trupiniuotis
Obuolių ir kriaušių trupiniuotis
Obuolių ir kriaušių trupiniuotis
Obuolių ir kriaušių trupiniuotis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Įdarui:
1 kg kriaušių
1 kg obuolių
0,75 stiklinės razinų
0,25 stiklinės cukraus
1 a. š. vanilės ekstrakto
3 v. š. Marsala arba Grappa vyno (nebūtinai)
Trupiniams:
0,6 stiklinės polentos arba kukurūzų miltų
0,75 stiklinės miltų
0,5 stiklinės graikiškų riešutų
0,5 stiklinės rudojo cukraus
1 žiupsnelis druskos
115 g šalto sviesto
1 a. š. cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių temperatūros. Razinas sumaišyti su vynu ir palikti pusvalandžiui, kad išbrinktų. Kriaušes ir obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti stambiomis riekėmis. Į supjaustytus obuolius ir kriaušes suberti cukrų, išbrinkusias razinas ir supilti vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišyti. Dėti į gilią keraminę arba stiklinę kepimo formą. Trupiniams miltus, polentą, rudąjį cukrų, druską, cinamoną ir riešutus suberti į virtuvinį kombainą ir kelis kartus persukti, kad gerai susimaišytų. Suberti kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir sukti tol, kol susiformuos biri tešla. Tešlos trupinius užbarstyti ant obuolių ir kriaušių įdaro. Kepti maždaug 50 minučių, arba kol vaisiai suminkštės, o trupiniai paruduos. Į stalą tiekti šiltą su vaniliniais ledais arba jogurtu. Skanaus.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital