Obuolių ir aviečių uogienė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Obuolių ir aviečių uogienė
Obuolių ir aviečių uogienė
Obuolių ir aviečių uogienė
Obuolių ir aviečių uogienė
Obuolių ir aviečių uogienė
Autorius apie receptą: Nepastebimai artėja ruduo... Atostogos jau eina į pabaigą. Pradėjo nokti rudeniniai obuoliai ir oras jau atvėso. O aš vis dar bandau išsaugoti vasaros prisiminimų ir skonio Nepastebimai artėja ruduo... Atostogos jau eina į pabaigą. Pradėjo nokti rudeniniai obuoliai ir oras jau atvėso. O aš vis dar bandau išsaugoti vasaros prisiminimų ir skonio žiemai. Šios vasaros atradimas obuolių ir aviečių uogienė. Man ji toookia skani. Žinau virsiu ir kartosiu dar ne kartą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo obuolių
1 kilogramas aviečių
1 kilogramas cukraus
100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Avietes nuplauname.
2.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome gabalėliais.
3.
Avietes su obuoliais beriame į puodą, užpilame cukrumi, vandeniu.
4.
Verdame ant lėtos ugnies, vis pamaišydami, kad nepradėtų svilti. Uogienė suvirs ir taps tiršta ir gražios rožinės spalvos. Viriau uogienę apie 40 min. (tai gali užtrukti 0,5 – 1 val.).
5.
Uogienę išpilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Sandariai užsukame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital